Cadouri speciale

Cadouri Speciale aici veți găsi cadouri unice și elegante formate din sticle de vin deosebit. Golden Wine vă propune vin alb cu fulgi de aur 23K și vin roz cu fulgi de argint 925, însoțite de pahare de cristal Bohemia, adăugând un plus de rafinament.
Domeniile Averești vă oferă vinuri de calitate din colecția Nativus sau Diamond, însoțite de pahare de cristal Bohemia pentru o experiență desăvârșită.
Distilăria Dimitrie vă încântă cu lichior de trandafiri sau lichior de nuci verzi și roșcove, alături de pahare de cristal Bohemia, adăugând un plus de eleganță.
Palincă cu fulgi de aur 23K sau fulgi de argint 23K oferite de Distilăria Ghițo's și palincă cu aromă de cânepă cu shoturi completează selecția exclusivistă.
Vinul spumant cu fulgi de aur 23K de la Zarea și vinul spumant de calitate de la Cramele Recaș sunt însoțite de pahare de vin spumant din cristal Bohemia, pentru a completa experiența.
Toate aceste cadouri sunt atent așezate într-o cutie de lemn premium de culoare neagră, oferind un aspect deosebit.
Puteți personaliza cadoul prin crearea de mesaje speciale pentru persoanele dragi, pe care noi le vom transcrie cu grijă pe hârtie de calc. Livrarea este sigură și promptă, astfel încât să ajungă în siguranță la tine acasă.

Afiseaza: 1-37 din 37 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!