Imaginea este cu caracter informativ!
Setul cadou primit poate fi diferit în funcție de personalizările alese de dumneavoastră.
Mini trepiedul din lemn nu este inclus in cadou. Este doar produs de decor.
Cutia cadou conține:
1 x Cutie Premium mdf de culoare neagră
1 x Sticlă vin rosu sec Bibi Graetz Colore 2019 0,75 l
1 x Mesaj personalizat pe hârtie de calc în eprubetă de sticlă sau mesaj personalizat in plic handmade
Vin Rosu "SuperToscan" BIBI GRAETZ Colore 2019 - Editie Aniversara:
• 20 de editii Colore;
• 20 de editii Testamatta;
• 20 de recolte Bibi Graetz.
O calatorie fascinanta in lumea vinificatiei toscane, timp in care Bibi a ajuns la eleganta pe care o cauta de mult.
Colore este cea mai inalta expresie a visului lui Bibi Graetz. Motivatia acestui vin este aceea de a crea o excelenta pura a Toscanei, un vin facut cu struguri traditionali toscani proveniti din unele dintre cele mai vechi si mai rare podgorii din regiune.
Din acest vin se produc in medie doar 1.800 de sticle pe an.
• Rosu rubiniu cu accente violet;
• Auster la nas, prezinta usoare note de trandafir si rodie, apoi se deschide spre dulceata de mure si afine, cacao, cafea, portocala, eucalipt, lemn de santal, ierburi, lemn dulce si scrub mediteranean;
• Gustul este hotarat rafinat: explodeaza in prospetime si taninuri nobile, cu un continut de alcool bine echilibrat;
• Finalul este persistent si cu siguranta va dura.
Un vin care are gust de Toscana si ofera senzatii unice nasului si, mai ales gurii.
Origine
• Indicazione geografica protetta / IGP Toscano / Toscana;
• Podgoriile: Lamole, Vincigliata, Siena;
• Supertoscan;
• Sol argilos stancos, sistos (galestro & clay) pe substrat vulcanic.
Editie monovarietala: 100% Sangiovese.
Vinificatie
• Fiecare podgorie a fost recoltata de pana la 8 ori, permitand culegerea manuala a strugurilor la punctul potrivit de maturitate;
• Dupa o prima selectie in podgorii, o a doua selectie are loc la crama inainte de desciorchinare;
• Boabele au fost presate usor si plasate in baricuri deschise, cu o atentie extrema pentru a mentine fiecare parcela individual;
• Fermentarea este realizata cu drojdii indigene in mod natural;
• 6 - 8 amestecari manuale pe zi;
• Durata de 2 saptamani, cu 1 saptamana in plus fata de timpul de macerare pe pielita;
• Dupa fermentare, vinul este mutat in baricuri noi, unde are loc fermentatia malolactica;
• Fiecare parcela este maturata separat timp de aproape 3 ani inainte de a se realiza cupajarea finala;
• Invechit 24 de luni in baricuri si 6 luni in sticla.
Vintage 2019
Vintage 2019 a oferit cele mai bune conditii pentru o dezvoltare deplina si sanatoasa a plantelor. In timpul primaverii, cantitatea limitata de ploi a prevenit aparitia bolilor. Vara a fost caracterizata printr-o excursie termica buna intre zi si noapte cu o clima foarte „blanda” care a dat posibilitatea strugurilor sa se coaca incet si complet.
Rezultatul a fost ca strugurii au avut cantitatea perfecta de zahar si nivel optim de aciditate cu o textura aromatica incredibila. Recoltarea a inceput pe 21 septembrie si s-a incheiat pe 8 octombrie.
Note & Critici
• James Suckling -99;
• Decanter - 98;
• Robert Parker - 96.
Potential de invechire: 2022 - 2045.
Interzis persoanelor sub 18 ani!