Spumantul este realizat prin metoda tradițională, un cupaj de 66% Chardonnay și 34% Mustoasă, ce se remarcă prin aspectele citrice, perlajul persistent și finalul echilibrat.
Culoare galben pai cristalin, perlaj fin, bule mici – bine integrate. Olfactiv, spumantul impresionează cu note exotice: portocală, coajă de lime, mango, ananas, completate de arome de corcodușe și piersică de vie – tipice soiului Mustoasă. După aerare, dinstigem o mineralitate ușoară, arome fine de drojdie și condimente dulci. Gustativ, spumantul se prezintă armonios, cu o efervescență fină și un corp dens. Postgustul este subliniat de un final citric, care îi conferă prospețime.
Preparate pe bază de fructe de mare; Brânzeturi cu mucegai alb (Brie, Camembert); Salată Caesar; Ruladă de pui si curcan; Pește de mare adâncime (calcan); Crustacee mari (rac, langustină, homar);
Deserturi cu vanilie, piersici, mango, ananas;
Foarte bine răcit (5°-7°C) însoțit de mulți prieteni.
Scrie un review